Weer een winstpot voor Heren 1

Afgelopen vrijdag kwamen de Twente Buzzards uit Hengelo naar Zwolle. De tegenstander stond met elf overwinningen gedeeld derde, en dus moest Be Quick aan de bak!

Het eerste kwart begon gelijk goed met twee inside scores van center Ketelaar. De zwakke plek van de tukkers werd daardoor snel duidelijk: het spel onder het bord!

Toch kwam de ploeg uit Hengelo langszij door enkele driepunters en pakte het zelfs een 16-23 voorsprong.
Daarna scherpte Be Quick zijn verdediging aan en werd er in de tweede periode maar weinig gescoord: ruststand 28-31

Na rust kregen de Zwollenaren controle. De Buzzards wisten niet meer hoe ze moesten scoren en Be Quick ging juist door met onder andere twee layups van uitblinker Van Schagen.

Showtje
Met 50-40 in het laatste kwart wisten de routiniers van de thuisploeg de wedstrijd solide uit te spelen, maar was het spelverdeler Veldink die nog een mooi showtje gaf met een onderhandse driepunter vanaf de middellijn. (Deze telde helaas niet)

Be Quick won en pakte daarmee zijn vijfde overwinning van het seizoen. Volgende week alweer het laatste potje tegen WSV.
Eindstand: 73-52

Zie hieronder nog enkele mooie acties gefilmd door center Tigelaar! (werkt niet heel lekker op mobiel. Klik op witte vlakken)