Over Be Quick

Be Quick is de leukste en gezelligste basketbalvereniging van Zwolle! Wij zijn competitief, sportief en hebben ontzettend veel plezier met elkaar. We trainen hard en spelen om te winnen. Maar altijd met respect voor elkaar. En na het sporten is er altijd tijd voor gezelligheid met elkaar in ons eigen Be Quick clubhuis.

Wil je ook lekker sporten in combinatie met gezelligheid? Wij bieden je drie gratis trainingen aan! Kom langs en doe mee!

Dames, Heren en Rolstoelteams

Wij hebben voor bijna iedereen wel een plekje. Heren 1, 2 en ons rolstoelteam spelen in de weekenden wedstrijden. En onze dames, heren 3 en het rolstoel trainen alleen elke dinsdagavond.

Interesse? Wij bieden een gratis proeftraining aan. Wil je liever eerst wat vragen? Geen probleem, je kunt ons altijd bellen of mailen.

Meer dan Basketbal…

Gezelligheid is het sleutelwoord bij Be Quick ’28 en daarom hebben we na afloop van iedere wedstrijd altijd een gezellig ‘vijfde kwart’ in onze eigen Be Quick Kantine! Aan onze 5 meter lange stamtafel wordt dan onder het genot van een drankje gemoedelijk met de tegenstanders de wedstrijd nabesproken.

Lees alles over onze eigen Be Quick Kantine hier

Maar buiten de sporthal om doen we nog meer! We bezoeken wedstrijden, gaan op een driedaags trainingskamp, hebben leuke teamuitjes en doen tal van dingen in het zogenaamde ‘vijfde kwart’.

Lees enkele mooie Be Quick verhalen over ons ‘vijfde kwart’ hier