Vacature Trainer Rolstoelbasketbal

Basketbalvereniging Be Quick ‘28 is op zoek naar een stagiaire voor het rolstoelbasketbalteam (vanaf heden t/m mei 2019). En voor volgend tevens een nieuwe trainer voor zowel het jeugd als het senioren rolstoelbasketbalteam. Op dit moment trainen de beide teams samen. Het is een open en spontane groep. De meeste leden kennen elkaar al langere tijd. Er wordt naast hard getraind ook veel gelachen.

Het is een gedifferentieerde groep, waardoor er een beroep wordt gedaan op creativiteit en flexibiliteit van de trainer tijdens het aanbieden van activiteiten. Daarnaast is het van belang dat je over enige basketbalkennis beschik. Er wordt competitie gespeeld, we proberen als team sterker te worden. Het is prettig als een toekomstig trainer al ervaring heeft met (rolstoel)basketbal, maar dit is geen pré. Wel is het van belang dat je leergierig bent en bereid bent om jezelf te ontwikkelen.

Voel je je aangesproken door deze profielschets, dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Bij interesse en/of vragen neem gerust contact met ons op en/of komt langs op onze trainingsavond. Dinsdagavond is onze trainingavond, we trainen van 19.00 tot 20.30 in de bovenzaal van het Deltion te Zwolle.

Gerben Naber: 06-46638404    gnaber1984@gmail.com

Eline Snippe: 06-20075758    eline.snippe@live.nl