Heren 2 gaat Sushi eten… maar lust helemaal geen sushi

ZWOLLE – het seizoen is ten einde voor Heren 2. Met een respectabele derde plek kan het terugkijken op een heel succesvol seizoen! En dus werd er door coach Baars een Sushi-restaurant gereserveerd om het seizoen feestelijk af te sluiten.

In Restaurant Silk kwamen de mannen bij elkaar en werd het een avond vol met anekdotes en grappen. Spelverdeler Blaakmeer wist weer de nodige doorgrappen te verzorgen. En ook routinier Helfferich had met zijn bekende Zwolse-nuchterheid de lachers op z’n hand.

Toen bleek dat de helft van het team helemaal geen sushi lust. En dat de andere helft vegetariër is. Gelukkig werd dit opgelost met vele schalen patat.

Daarna kwam het seizoen ter sprake: Hoogtepunt: We hebben van alle teams gewonnen! Dieptepunt: Verliezen in de verlenging.  Akkoord, dan is dat ook weer besproken!

Ronaldo
Na het restaurant gingen de mannen in afgeslankte vorm door naar Schipperscafe de Tagrijn. Daar werd nog de nodige speciaalbier weggetikt en keken de mannen met een schuin oog op de EK wedstrijd Frankrijk – Portugal. Einde van een tijdperk Ronaldo.

“Die is veel te lang doorgegaan” zei spelverdeler Blaakmeer. “Nou inderdaad ” beaamde coach Baars.  En ze gingen nog lang door….