Een ‘Sjappoo’ voor ons 3×3 team.

Zaterdag 26 november de 2e toernooidag van de 3×3 competitie voor 35+

Het is bijna een thuiswedstrijd want we moeten naar Biddinghuizen. Gelukkig in een nieuwe hal waar 3 velden op ons liggen te wachten.

Bekende gezichten die we ook in Huizen hebben gezien en waar we toen ruim van verloren. Het grote verschil is dat we nu een wisselspeler hebben en dat zorgt direct voor een positiever resultaat. We winnen de eerste wedstrijd met 15 tegen 11!! Een hele mooie opsteker en boost voor de komende 3 wedstrijden vandaag.
Helaas was de 2e wedstrijd minder maar de 3e nipt verloren evenals de kwartfinale. Deze verloren we met 1 punt verschil, oorzaak; foutenlast van ons waardoor de tegenstander het vanaf de vrijeworp lijn heeft gewonnen. En de tegenstander had thuisvoordeel.

Een conclusie die we samen hebben getrokken na vandaag is dat we het veel beter hebben gedaan dan de eerste toernooidag. We raken beter op elkaar ingespeeld en weten een beetje wat we kunnen verwachten.
De schoten vielen veel vaker, het spelletje wordt steeds meer eigen, we schakelden veel sneller van aanval naar verdediging en andersom en we hebben goed gewisseld. Kortom sjappoo voor ons allen, op naar de volgende toernooidag in januari.

We houden jullie op de hoogte!

Dennis, Michael, Leroy, Gerben en Bram