Laatste wedstrijd voor Van Schagen

Afgelopen zaterdag speelde heren 1 zijn laatste potje van het seizoen tegen WSV. Met een over volle tribune in sporthal De Voorwaarts was het duidelijk dat het om een speciale wedstrijd ging! En dat was het ook, want Forward Van Schagen zou voor de laatste keer het rood/zwart van Be Quick aantrekken omdat hij is verhuisd naar Amersfoort.

Forward Van Schagen samen met twee hardcore fans

De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. Met 23-26 na het eerste kwart was de ploeg van coach Stel eigenlijk de betere. Ook tijdens de rust leek het erop dat de Zwollenaren wel zouden kunnen gaan verrassen tegen de nummer vier van de ranglijst. (41-41) Echter bleek de thuisploeg de langste adem te hebben en won het uiteindelijk met 84-78.

Echter kwam iedereen natuurlijk om nog één keer forward Van Schagen te zien schitteren! Van Schagen zelf gaf het publiek de show die het wilde en nam zelfs voor het eerst in zijn carrière een driepuntsschot. Dat ging helaas mis, maar het gejuig vanaf de tribune was er niet minder om!

Ypheau
Het speciaal gemaakt spandoek voor ‘Ypheau’ (zoals hij zichzelf wel eens noemde) was opgehangen om deze ware Be Quick-held het afscheid te geven dat hij verdiende.

Ivo, het ga je goed. Bedankt voor de mooie jaren!