Heren recreanten duikelen onderuit… tijdens teamuitje

Zoals goede recreanten betaamt, bestond het Heren-4-teamuitje uit twee essentiële zaken: Eten en zuipen. Zo werd de avond culinair begonnen bij Kota Radja, waar de heren zich te goed deden aan heerlijke oosterse versnaperingen en goud gele rakkers. Uitzondering was natuurlijk Eloy, die eigenlijk elke ronde patat wilde bestellen.

Te obstinaat
Nadat het buikje rond was gegeten, of in sommige gevallen ronder;) Werd de avond voortgezet bij In de Buurt, waar al snel bleek dat de heren iets te obstinaat waren voor deze kroeg. ( je bier op een pacman machine zetten, dat doe je toch niet!!!) Hierdoor werd al snel besloten naar een iets passendere kroeg te gaan, namelijk Jacks. Hier werd het tempo met hj-tjes nog verder opgeschroeft, iets waar de twee competitiespelers toch wat last van hadden ( later meer!).
Naarmate het bier rijkelijker vloeide werden de verhalen groter. Zo zijn we eigenlijk beter dan heren 2 en ook heren 1 is eigenlijk maar matig. Dat we dit allemaal nog ff moeten bewijzen, is natuurlijk bijzaak.

Struikelpartij en Salto
Tegen een uur of drie, half 4, na telkens met minstens twee hj-tjes in de hand te hebben gestaan vond uw reporter het welletjes en besloot de benenwagen naar huis in te zetten, wetende dat hij de volgende dag nog een wedstrijd had. Dit ging vrij soepel totdat hij een opstandig stoeprandje tegenkwam, of eigenlijk mistte. Dit leverde een struikelpartij op die veel hilariteit teweeg bracht bij enkele voorbijgangers (natuurlijk:S).Ook mede spelend lid Diederik, besloot de thuisreis in te zetten, op de fiets. Omdat zijn voorwiel wat geluid maakte, besloot hij dit al fietsend te herstellen. Dat dit niet helemaal goed was gegaan werd de volgende dag duidelijk. Blijkbaar had hij een schitterende salto met wat schrammen moeten bekopen. Helaas waren er geen videos.

Conclusie van de avond: Wij zijn de beste basketballers van Be Quick (denken we), en de beste zuuperds van Be Quick (weten we)