Heren blijft ongeslagen in regio-derby

Op 7 mei nam heren 4 het op tegen de recreanten van Dalfsen. Na de heenwedstrijd wisten we dat dit een moeilijke pot zou worden een kleine overwinning voor h4). Een taaie, en slimme tegenstander, met veel basketbalgogme. Heren 4 was wat onderbezet. Leroy zat met z’n enkel, en de beide Roberts waren er ook niet. Roel en Gerben vulden ons aan en lieten zien een aanwinst voor h4 te zijn. Dank heren!
Heren 4 begon sterk, maar kakte halverwege wat in. Schoten gingen mis, passes kwamen niet aan, en Dalfsen speelde gestructureerd en slim, waardoor ze langzaam wegliepen.

Halverwege leek het echter dat h4 ineens het Dalfse’ (is dat goed Nederlands?) spelletje door had. De verdediging werd aangetrokken en de fast-break begon te lopen, met name door aanjagers Stoel en Halmo (Sorry dude, I don’t know your last name, but you played great).
Ook Patrick pakte sneaky Zeeuwse reboundjes en scores af en toe. Heren 4 draaide de wedstrijd om en liep weg naar een voorsprong die het niet meer weg zou geven.

Een Curry-tje
De wedstrijd eindigde net iets te vroeg. Na het laatste fluitsignaal (58-67 voor h4) besloot Bart nog even een Curry-tje los te laten van voor de middenlijn. Zoals een Curry-tje betaamt ging deze er ringloos in. In tegenstelling tot een Curry-tje telde deze echter niet meer.
Kortom, Heren 4 blijft ongeslagen en wacht op een uitnodiging van Heren 2. Want wij waren natuurlijk absoluut niet dronken toen we zeiden dat we beter waren;)