Einde seizoen 23/24 voor Be Quick u16

Afgelopen vrijdag 12 april speelde Be Quick u16 de laatste wedstrijd in de huidige samenstelling. Komend seizoen vertrekken een aantal spelers naar een andere vereniging, daar waar het gras groener lijkt. We moeten daarnaast afscheid nemen van een coach/trainer. Ook komen er gelukkig weer een aantal talenten over van de huidige u14.

Tinco, Noah en Andy, veel succes bij Zac, laat ze maar eens zien hoe Zwols basketbal gespeeld moet worden! Bedankt voor jullie inzet de afgelopen seizoenen.

Mogelijk vetrekken er nog andere spelers/speelsters ook jullie bedankt voor de afgelopen seizoenen.

Eloy gaat ons ook (tijdelijk) verlaten. Onze steun en toeverlaat naast het veld die altijd 100% achter het team staat. Zowel non-verbaal als héél erg verbaal. Eloy heeft soms een zeer hartstochtelijke manier van omgaan met scheidsrechters (en klapstoelen).
Bedankt voor alles en hopelijk tot gauw!

De eerste seizoenhelft hebben we veel wedstrijden gewonnen. We zijn onderweg wat spelers ‘kwijt geraakt’ maar hebben er een mooi seizoen van gemaakt in de u16 competitie!

Nu op naar een nieuw seizoen, met een nieuwe coach en andere nieuwe gezichten die aansluiten in het team, ook komend seizoen zullen we er weer alles aan doen om te laten zien dat Be Quick de gezelligste basketbal vereniging is van allemaal!