Boekhoudkundige overwinning voor Heren 2

Afgelopen vrijdag speelden de mannen van Be Quick heren 2 tegen BAS heren 1 uit Biddinghuizen. Een wedstrijd die jarenlang al in het voordeel van de Zwollenaren wordt beslecht was dit keer geen uitgemaakte zaak.

De thuisploeg begon stroef, lay-ups werden gemist en al snel stond er een stand van 4-9 op het bord in het voordeel van de polderploeg. Be Quick kon ondanks het goede verdedigen van Turkse international Yildiz (6 steals) maar moeilijk de basket te vinden en belandde  in de rode cijfers met een ruststand van 23 tegen 24.

Boekhouden
Na rust was het lek boven. De Zwollenaren gooide het tempo omhoog en iedereen begon te scoren. Ook lieten jeugdspelers Fillet en Brouwer (klinkt als een accountantskantoor)  van zich horen door zes punten gezamenlijk in de boekhouding bij te schrijven.

In het vierde kwart wist BAS nog twee scores te maken en begon het ‘Netto resultaat’ voor Be Quick behoorlijk op te lopen. De aangifte werd uiteindelijk ingediend bij de NBB met een eindstand van 62-39.