All-you-can-eat met heren 1

Met een tiende plek op de ranglijst zou je denken aan een teleurstellend seizoen voor Be Quick heren 1. Maar niets is minder waar. Het seizoen werd vorige week vrijdag afgesloten met een karakteristiek All-you-can-eat Teamuitje bij Restaurant Uno in Zwolle.

Gedurende de avond kwamen er allerlei lekkere tapas voorbij, en werd natuurlijk uitgebreid het seizoen geëvalueerd:

Spelverdeler Veldink: “We begonnen dit seizoen stroef. Een beetje vergelijkbaar met nieuwe schoenen, die moet je altijd even inlopen. Zo ook met dit team”

Forward Schotanus: “Gelukkig pakte we tegen Arriba onze eerste puntjes. Het was een ochtendwedstrijd. Dat is ideaal als je dan tegen een studententeam moet! ”

Coach Stel: “Allemaal leuk en aardig die voorgerechtjes, maar na 2,5 uur vraag ik me wel af wanneer nu toch eens het hoofdgerecht gaat komen”

 

Dit seizoen was ook het laatste voor Forward van Schagen. Hij is verhuisd naar Amersfoort.

Van Schagen: “Blijkbaar was ook onze tweede winst tegen een studententeam want Trajanum was kansloos tegen ons. Weliswaar was de wedstrijd pas om 12:30 uur. Maar blijkbaar waren we ochtend-ballers!”

Ook Center Tigelaar twijfelt nog over komend seizoen maar we rekenen gewoon op hem: “Ik heb behoorlijk wat mooie seizoenen gekend. Maar toen betaalden we de contributie vaak nog in guldens. Op een zeker moment gaan de jaren spelen, het is een beetje vergelijkbaar met oude schoenen. Die moet je soms aan de wilgen hangen. Of misschien gewoon wel nieuwe kopen! ”

Center Ketelaar denkt niet aan stoppen: “Ik was vaak geblesseerd maar gelukkig heb ik nu een schaaltje Ossenhaaspuntjes besteld. Heb ik toch nog wat puntjes dit seizoen!”

Forward Baars over het seizoen: Na Trajanum begon het te lopen: Winst op Amical, Wyba en Twente Buzzards. En ook ZAC hadden we kunnen hebben, maar een stadsgenoot moet je soms ook wat gunnen. Het is een beetje als een paar schoenen, daar moet je niet naast gaan lopen”

Invalkracht Hardenberg: “Leuk en aardig dat gelul over afgelopen seizoen. Maar wanneer gaan we nu die après-ski-bar met het team gaan kopen?!”

Recreant Anno: “Ik heb hier nog een schaaltje Zalm. Z’alm effe doorgeven!”

Zo bleef het nog lang gezellig die avond en werd het teamuitje afgesloten in café Koos. Ook volgend seizoen speelt de hoofdmacht weer in de derde divisie en zal er met de nieuw aangetrokken talenten worden doorgebouwd op een succesvol heren 1!

Spelers, coaches, scheidsrechters, tafelaars en supporters! Iedereen bedankt voor afgelopen seizoen! Tot volgend jaar!